Pop-up varuinsamling – Malax

Pop-up varuinsamling – Malax featured image
Event date 28.09.2023 - 28.09.2023
Event time 17:00 - 19:00
Event location S-Market Köpings, Malax
City Malax
Event organiser Hoppets stjärna r.f.
Event category Muut tapahtumat

Har du saker som du inte längre behöver? Vi tar gärna emot olika varudonationer och omvandlar dem till hjälp. Genom att donera saker till vår organisation hjälper du utsatta människor i svåra livssituationer samtidigt som du bidrar till en hållbar miljö.

Kom med dina varudonationer till:

S-Market Köpings i Malax

Hoppets stjärna är en hjälporganisation som i över 30 års tid gett utsatta barn och unga möjlighet till stöd och utbildning i de baltiska länderna, Haiti, Argentina och Indien. Majoriteten av varudonationerna körs till de baltiska länderna, ca 20-25 hjälpsändningar per år. En liten del av de varudonationer vi får säljer vi i våra loppisbutiker. Pengarna från loppisförsäljningen används bl.a. till akut hjälp och transportkostnader.

Vi tar emot så gott som allt man behöver i ett hushåll så länge det är helt och rent! Allt ifrån kläder, husgeråd och leksaker till möbler. På vår hemsida finns en mera utförlig lista över vad vi tar emot och inte tar emot.

Vid större donationer, t.ex. tömning av bostad och dödsbon, kontakta vår transportansvariga Jan-Peter Lindström på tfn 040 164 5710 så hämtar vi sakerna gratis.

Back to top of page