LUONTO-LIITTO POHJANMAAN SYKSYN YMPÄRISTÖPÄIVÄT

LUONTO-LIITTO POHJANMAAN SYKSYN YMPÄRISTÖPÄIVÄT featured image
Event date 29.09.2022 - 02.10.2022
Event location Vaasa
City Vaasa
Event organiser Luonto-Liitto Pohjanmaa

Luonto-Liitto Pohjanmaa (POLP) käynnistää syksyn usealla tapahtumalla ja kutsuu mukaan kaikkia toiminnasta kiinnostuneita! Ympäristöpäivien ohjelmassa on luvassa Metsäpaneeli, luontoelokuvia, koulutuksia, uusien ilta, Itämeri-toimintaa, hyvää seuraa sekä ajatuksia ja vapaamuotoista keskustelua Polpin tulevasta toiminnasta.

Luonto-Liitto on lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö, jonka toiminta on valtakunnallista, vaikuttavaa ja yhteisöllistä. Se on lisäksi ainoa, joka keskittyy nuorten omaehtoiseen ympäristötoimintaan. Luonto-Liitto tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuksia konkreettisiin luontokokemuksiin ja vaikuttamisen paikkoihin, sekä runsaasti asiallista tietoa ja oppimismahdollisuuksia Pohjanmaalla ja muualla Suomessa.

Mikäli olet kiinnostunut Pohjanmaan maakunnissa ympäristökasvatuksesta, retkeilystä, luonnossa oppimisesta tai ympäristövaikuttamisesta esimerkiksi metsien, ilmaston, monimuotoisuuden, suurpetojen tai Itämeren puolesta, tule mukaan tutustumaan Luonto-Liitto Pohjanmaan toimintaan syksyn Ympäristöpäiville Vaasaan 29.9.-2.10.2022!

Mikäli et pääse tapaamisiin tai koulutuksiin, mutta haluat mukaan Polpin toimintaan, ota Polpin some-kanavat seurantaan ja laita DM-viestiä tai info@polp.fi.

Back to top of page