Älykkäät energiaratkaisut – säästä rahaa

Älykkäät energiaratkaisut – säästä rahaa featured image
Event date 29.09.2022 - 29.09.2022
Event time 18:00 - 20:00
Event location Hotel Vallonia, Sepänkylä
City Mustasaari
Event organiser Mustasaaren kuntakehitys

Keskustelussa aurinkovoimaloista ja maalämmöstä mukana

Göran Östberg, projektipäällikkö Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK

Tuomas Saikkonen, TJ Vilpe

Antti Häkkinen, Tekninen johtaja, Aii Energy Systems

Håkan Nylund, LVI-insinööri ja perustaja, Stagnäs & Nylund

Mitkä ovat kestävän liiketoiminnan edut? Energiakustannukset nousevat huimasti, samalla kun meidän on varmistettava, että yrityksemme pysyy vihreän kehityksen mukana. Nyt on mahdollisuus erilaisten investointitukien avulla siirtyä kustannustehokkaampaan energiamuotoon ja samalla viedä yritystä kohti vihreämpää toimintaa.

Vilpen toimitusjohtaja Tuomas Saikkonen kertoo Vilpen aurinkovoimalaitoksesta ja siitä, kuinka he pyrkivät viemään liiketoimintaansa kohti kestävämpää kehitystä.

Aii Energy Systems on yritys, joka suunnittelee ja asentaa aurinkovoimaloita sekä suurille että pienille toimijoille. Tekninen johtaja Antti Häkkinen kertoo aurinkoenergian eduista ja siitä, mitä mahdollisuuksia niin pienillä kuin suurilla yrityksillä on muuttua sähköntuotannossa osittain tai kokonaan omavaraiseksi.

Stagnäs & Nylund on yksi monista yrityksistä, jotka suunnittelevat ja asentavat maalämpöä sekä yrityksille että kotitalouksille. Yrityksen liikeidea ”energiatehokasta suunnittelua asiakkaan toiveiden mukaan” on yhtä ajankohtainen tänään kuin yrityksen perustamishetkellä yli 40 vuotta sitten. Yksi yrityksen perustajista, Håkan Nylund, kertoo maalämmön eduista, kenelle maalämpö sopii ja millaisia ​​investointeja siihen liittyy.

Back to top of page